Новият сезон на България търси талант стартира на 28 февруари, неделя, в

...
Новият сезон на България търси талант стартира на 28 февруари, неделя, в
Коментари Харесай

От Гвинея и Израел атакуват България търси талант

Новият сезон на " България търси гений "  стартира на 28 февруари, неделя, в 20:00 часа, а още в първия му епизод на сцената ще стъпят впечатляващи гении от най-различни краища на България и света - от Габрово до Гвинея, от Бургас до Бразилия, от Пловдив до Израел и от къде ли още не. От екипа на шоуто издават, че един от участниците в него ще показа номер, който ще преобърне визиите за лимита на човешките благоприятни условия и ще направи невъзможното действително пред очите на взискателното жури, а различен от тях ще остави " с отворена уста "  не какъв да е, а Ицо Хазарта. Сред претендентите за популярност ще има някой, който ще предложения на сцената и ще включи двама членове от журито в номера си, а различен от тях ще показа толкоз вълнуващо осъществяване, че безусловно ще разтопи сърцата на журито и надали ще остави безучастен някой пред екрана.

Изключително положителен и цялостен с усмивки ще бъде освен първият, само че и всички останали епизоди на идния сезон на шоуто, споделят още от bTV. Въпреки че е сниман по време на пандемия и при съществени ограничения за сигурност, новият сезон на шоуто като че ли носи тъкмо противоположно чувство и въодушевление – изпълнен е с вяра, топлота, извънредно положителни страсти и най-много - със ужасно развлечение. " Очаква ни в действителност нереално шоу ", споделят от екипа - с над 160 изключителни претенденти за купата " Талант на България "  и с доста повече от 160 мотива за усмивки по лицата на дребни и огромни пред екрана.

Емблематичното жури, в състав Славена Вътова, Катето Евро, Ицо Хазарта и Любен Дилов наследник, обещава да бъде все по този начин  безпогрешно в преценките си и няма търпение да натисне Златните си бутони. Този път те са лични (по един пред всеки от журито), а четиримата стоят на обособени маси и на по-голямо разстояние между тях. Дали очарователно-екстравагантният Дилов ще е все по този начин сложен за впечатляване, извънредно придирчив и обичаната му дума още веднъж ще е " Не "  – следва да разберем. Сигурно е обаче, че водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов, в типично собствен жанр, са постоянно подготвени още веднъж да забавляват всички, както в залата – по този начин и пред екраните. Тъй като шоуто е снимано с огромна отговорност, при строго съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, в залата няма да има аудитория онлайн, а тя ще следи протичащото се на сцената онлайн - на 16 големи видеостени. Зад кулисите на шоуто, за наслада на най-запалените му почитатели, към този момент на пост е и Крис Захариев с цифровата графа " ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР